Jord omslag   växter

Gröna växter spelar en ganska viktig roll och arbetar deras magi i våra trädgårdar. Liten i höjd men de perfekta växterna för att lysa upp trädgården. De blandar sig bra med andra växter eftersom de snabbt täcker nakna platser där ingenting växer under träd, plus de är praktiskt taget underhållsfria eftersom de begränsar tillväxten av ogräs.

Rockery Växter


Ronnie Robertson – 2014


William Murphy -2011

Gränsväxter

Gränsväxter är grunden för dina blomsterbäddar. Du kommer att få ett välbalanserat och harmoniskt resultat genom att kombinera olika sorter av blommande och vintergröna perenner, blomlökar, buskar och årgångar.

Häckväxter

De flesta av säkringsplantorna växer snabbt och ständigt gröna. Om du inte är säker på vilken typ av häckväxter du väljer kan du ta hjälp till någon expert eller online guide.


Rae Allen – 2011


Forest and Kim Starr – 2006